De vereniging

De Radio Modelvlieg Vereniging Vlaardingen, kortweg RMVV, is opgericht in 1980 en bestaat dus al meer dan 40 jaar. Op dit moment zijn er ongeveer 40 modelvliegers lid van de RMVV. De RMVV is hiermee een relatief kleine vereniging.

Op onze locatie in de Broekpolder. Mag met elektro- en viertakt brandstofmotoren met een maximale geluidsdruk van 79 dB(A)  gevlogen worden. Het in 2018 opgeknapte veld maakt grondstarts nu nog makkelijker.

Bij de RMVV wordt voornamelijk recreatief gevlogen met bijna alle soorten en maten modellen, waaronder discus launch gliders (DLG) en heli- en multikopters. Voorop bij onze vereniging staat het plezier dat we met elkaar hebben in het modelvliegen.

De RMVV is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Luchtvaart (KNVvL). Alle leden van de RMVV zijn daarmee automatisch ook lid van de KNVvL.

Lid worden

Ben je geïnteresseerd in modelvliegen en overweeg je om lid te worden van de RMVV, kom een keertje langs op ons veld. Bij goed weer wordt er in de regel tijdens het weekend en de zomeravonden gevlogen. Vaak is er dan ook iemand die je alles kan vertellen wat je wilt weten, bv over de aanschaf van een model en zender.

Om te voorkomen dat je voor niets komt, kan je je ook je telefoon nummer afgeven aan een bestuurslid en vragen om in de Whatsapp groep opgenomen te worden. Hierin wordt ook gemeld als het zeker is dat er mensen van het bestuur aanwezig zijn op het veld.


De RMVV Clubkist – Hype U-can-Fly

De RMVV heeft geen wachtlijst, maar graag willen we persoonlijk kennis met je maken voordat we je inschrijven als lid.

Aanmelden kan door het aanvraagformulier lidmaatschap te downloaden, in te vullen en naar ons te mailen: info@rmvv.nl

De vereniging is in het bezit van een clubkist, hiermee kunnen de eerste vlieglessen worden gevlogen. (Aspirant)leden hebben hiermee de mogelijkheid te ervaren of modelvliegen iets voor hen is alvorens zelf een model wordt aangeschaft.

Meer informatie? Stuur ons een e-mail.

Bestuur 2021

Het bestuur van de RMVV wordt gevormd door:

  • Hans Knippels, voorzitter
  • Martijn Sanderse, secretaris
  • Frans Bal, Penningmeester
  • Hans Vreugdenhil, ledenadministratie
  • Vacant, algemeen bestuurslid

Contributie 2021

LEDEN Heel jaar Vanaf 1 juli
Lid (volwassen) € 142,50 € 71,25
Lid (volwassen) reeds alg. lid KNVvL € 109,50 € 54,75
Lid (volwassen)reeds lid KNVvL afd. model € 88,00 € 44,00
JEUGDLEDEN    
Jeugdlid € 71,25 € 35,50
Jeugdlid reeds alg. lid KNVvL € 53,75 € 27,50
Jeugdlid reeds lid KNVvL afd. model € 44,00 € 22,00
Korting jeugdlid inwonend € 5,00 € 2,50

 

De contributie is inclusief het KNVvL lidmaatschap.

Jeugdlid ben je tot 1 januari van het jaar waarin je 19 wordt.

Inschrijfgeld

Dit jaar 2021 wordt er geen inschrijfgeld gevraagd.
(Normaal betalen nieuwe leden éénmalig een inschrijfgeld van € 25,00)

Lidmaatschap beëindigen

Je kunt je lidmaatschap van de RMVV beëindigen door een mail te sturen naar ledenadministratie@rmvv.nl.

Let op! Er geldt een opzegtermijn van twee maanden. De uiterste opzegdatum is dus 31 oktober. Opzeggen na 31 oktober betekent dat je ook over het volgende jaar contributie bent verschuldigd.

Donateurs

Ben je ooit lid geweest, gestopt vanwege tijdsgebrek of een andere reden, maar draag je de RMVV nog steeds een warm hart toe? Dan kan je de RMVV steunen door donateur te worden voor min. €25,00 per jaar. We houden je dan op de hoogte van het reilen en zeilen van de club.

Sponsoring

De RMVV zoekt sponsors. Draag je de modelvliegsport en/of de RMVV een warm hart toe en zou je ons willen sponsoren? Neem dan contact op via info@rmvv.nl om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.